Oplichters - Qube Parking

Oplichters - Qube Parking

In maart een parkeerplaats geboekt bij Qube Parking voor de Periode van 1 week begin mei. De avond voor ons vertrek een mail ontvangen dat ze slachtoffer zijn geworden van een overval. Men kon de veiligheid niet garanderen en dus konden we de auto daar niet parkeren. Uiteindelijk last minute nog een ander parkeerbedrijf kunnen vinden. Men gaf in de mail aan dat het betaalde bedrag op korte termijn teruggeboekt zou worden. Vervolgens na 2 weken nog geen geld, dus maar een mail met het verzoek of men z.s.m. Het geld terug zouden boeken aangezien zij weer parkeerplaatsen aanboden. Na 1 week (!) pas reactie, met alleen 2 woorden "zeker weten!". Weer een week later; nog steeds geen geld. Ondertussen zijn we alweer 3 weken verder en nog steeds geen geld. Daarop een wat dwingerende mail gestuurd dat ik per direct het geld terug wilde ontvangen. Nu komt het mooie.......... Na 5 dagen pas weer reactie met als enige zin: "wij hebben uw betaling van uw boeking nooit ontvangen". Toen zakte mijn broek echt af!! Bevestiging en alles ontvangen tijdens boeking dat het geslaagd was en nu zou men ons geld nooit ontvangen hebben??? Daarop meteen gereageerd met bewijs van bevestiging boeking en bewijs van betaling via IDEAL t.n.v. Mollie Payments inz I.B.R. Investments. Zoals verwacht, nog steeds geen geld en alweer 5 dagen radiostilte van hun kant. Googlen heeft uitgewezen dat IBR Investments vele "bedrijfjes" heeft. Ook ben ik erachter gekomen dat velen met mij gedupeerd zijn. We hebben ondertussen online aangifte van oplichting gedaan en reeds gemeld hiervan melding te maken bij programma's zoals Kassa e.d. Nu een dikke maand later hebben we weinig hoop dat we ons geld nog terug krijgen. Dus voor ons (en als waarschuwing voor anderen) NOOIT geen Qube Parking meer!!! Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!

Zwakke punten
Louche praktijken met loze beloftes
Komen afspraken niet na, je bent gewoon je geld kwijt
Reageren niet op e-mails
Negatieve reacties worde door Qube Parking verwijderd, de goede blijven er staan
Klachtenregeling is verre van hun beschrijving op de website

Bezoek Qube Parking Reviews over Qube Parking

1 reactie

Voor begin mei 2015 hadden we een parkeerplaats gereserveerd bij P7-zelfparkeren (betaling aan IBR Investment). Zoals in de bevestiging was aangegeven (maar ook op de site) zouden wij de dag voor aankomst een mail met instructies en de route toegestuurd krijgen. Helaas ontvingen wij deze niet, telefonisch (Qube parking) werd vervolgens aangegeven dat de mail nog die avond zou werden verzonden. Het telefoonnummer vermeld op de site is van Qube-parking
Op de dag van vertrek hadden wij echter nog steeds geen mail ontvangen, dus zijn we naar het op de site aangegeven adres van de parkeerplaats gereden (Ecuadorlaan). Daar aangekomen bleken er verschillende parkeerbedrijven gebruik te maken van deze parkeerplaats. Toen wij ons aanmelden werd ons medegedeeld dat P7-zelfparkeren niet langer gebruik maakte van het parkeerterrein aan de Ecuadorlaan, maar haar activiteiten had voortgezet aan de Legmeerdijk in Aalsmeer. Wij dus daarheen.

Aangekomen op de Legmeerdijk was de parking gelegen op een onverhard terrein (dus niet het hagelnieuwe terrein zoals op de site staat vermeld) achter een soort van boerderij. Echter nu bleek er dus niemand van P7-zelfparkeren aanwezig te zijn. Wij hebben vervolgens diverse malen telefonisch contact proberen te krijgen, echter zonder succes.
Gezien de tijd en de vlucht die wij moesten halen hebben we besloten op onze auto dan maar op P3 te parkeren. Afgezien dat ik het bedrag, betaald aan IBR Investments, kwijt ben is P3 dus ook een dure oplossing, maar ja, we hadden weinig keuzes op dat moment.
Via Email heb ik vervolgens mijn beklag gedaan bij P7- zelfparkeren, Qube-parking en IBR investment, maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Ook heb ik mijn relaas op het forum, zoals opgenomen op de site van P7-zelfparkeren, proberen te zetten, maar dit werd niet geplaatst (censuur!), hier staan uitsluitend positieve reacties op.

Dus TRAP ER NIET! Ga niet in zee met P7-zelfparkeren, Qube-parking of IBR investments, dit zijn OPLICHTERS!

Inmiddels aangifte gedaan

Bezoek Qube Parking Reviews over Qube Parking

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Qube Parking
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden