Qube = Oplichters

Ook ik ben slachtoffer geworden van deze oplichters. Zelfde email gekregen over de overval en melding dat bedrag wordt terug gestort. op email wordt niet gereageerd en na 2.5 week nog geen geld ontvangen. We gaan nu aangifte doen van internet fraude.

Sterke punten
geen, het zijn oplichters.

Zwakke punten
Geen reactie op email. het zijn oplichters.

Bezoek Qube Parking Reviews over Qube Parking

3 reacties

wij hebben precies het zelfde meegemaakt. onze reservering was 2 mei en ze hadden de zelfde smoes. Ze nemen nu zelfs de telefoon niet meer op. Geld weg!

Altijd Internet fraude aangifte doen via politie punt nl.Bedrijfs gegevens op ibr-investment punt nl

Wij hebben ook precies hetzelfde meegemaakt, wij kregen het mailtje op 2mei en 3 mei zouden we vertrekken, ik heb toen dat 06-nummer van Qubeparking dat op de Groupon bon stond gebeld en diegene raadde mij aan om naar Allureparking te bellen, die hadden vast nog wel een plekje vrij en dat was ook zo, voor 7 dagen was dat € 54,00 (Groupon € 29,99) en dat heb ik gereserveerd. Had gisteren nog geen geld retour, dus mailtje geschreven en toen viel me ineens op de Grouponvoucher het adres van Qubeparking op en dat blijkt hetzelfde adres te zijn als van Allureparking!!!!
Ik heb toen naar Groupon hierover gebeld en zij storten dus het geld retour naar je , als je een mailtje van Qubeparking kriiijgt, dat je geen gebruik hebt gemaakt van het voucher.
Ik heb Qubeparking gelijk nog een boze mail geschreven en gevraagd om dat mailtje en die heb ik gisteren wel gekregen, dus die kan ik nu doorsturen naar Groupon.die man van Groupon zei wel, dat hij hier achteraan zou gaan, want hij vond het ook een vreemd verhaal.Is toch lekker uitgekookt, ze zeggen dat goedkope voucher met een smoes af en je reserveert achteraf toch nog snel, voor meer geld en die plek is er inderdaad toch wel !!!
En wij hebben na terugkomst ook nog ruim een uur staan te wachten op de taxi terug.
Ik denk, ik kijk of er nog meer klachten zijn en die zijn er dus inderdaad.
Ik heb gisteren ook geprobeerd te bellen en inderdaad nemen ze niet op.
Bel allemaal naar Groupon 020-4350369 en mail naar Qubeparking voor die bevestiging, dat je er geen gebruik van hebt gemaakt.
Als ze meer belletjes krijgen, doen ze er misschien echt iets aan.

Bezoek Qube Parking Reviews over Qube Parking

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Qube Parking
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden