Welkom bij Het Nieuwe Parkeren! Wij maken parkeren bij Eindhoven Airport, Maastricht Airport, Rotterdam The Hague Airport én Schiphol vooral makkelijker, veiliger én goedkoper. Onze tarieven zijn zeer voordelig en bovendien hoeft u bij ons geen meter te lopen door weer en wind aangezien u vanaf uw parkeeradres word afgezet met de auto van het parkeeradres direct voor de ingang van het vliegveld!

Het Nieuwe Parkeren Reviews

 • Geparkeerd bij particulier achter zijn huis op parkeerterreintje op straat in Rotterdam. 5 minuutjes van vliegveld vandaan. Goede service met wegbrengen en ophalen. En je neemt gewoon je eigen autosleutels mee. Perfect en goedkoper dan op vliegveld en geen gesleur met je bagage.

  Sterke punten
  Dichtbij, snel, geen sleutels achterlaten

  Zwakke punten
  auto staat op straat geparkeerd en niet op afgesloten terrein, dat kun je als negatief punt aanmerken, maar aangezien dat op het vliegveld ook zo is, vind ik het geen minpuntje.
  Wat mij betreft geen minpunten dus, al paar keer geboekt inmiddels

  Door Mio op 29 januari 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Wij hebben voor t eerst van nieuwe parkeren gebruik gemaakt, airport R'dam/Den Haag. Auto stond bij Linda Poot aan de Polderweg in Schiedam. Toen we aan kwamen meteen contant betaald. Zij hadden geen auto om ons weg te brengen dus moesten we met eigen auto naar de airport rijden, zij reed met r man achter ons aan. Je geeft je auto en sleutels dus mee aan iem die je helemaal niet kent. Daar hadden wij geen prettig gevoel over. Bij terugkomst werd één van ons opgehaald bij airport door zoon vd familie, kon in Schiedam onze auto meenemen en de rest van het gezin weer ophalen bij de airport. Toch wel omslachtig zo, hadden wij vantevoren niet begrepen dat het zo zou gaan. Busje dat ons heen en weer zou rijden was makkelijker geweest.

  Sterke punten
  Communicatie via mail en betalingsafhandeling

  Zwakke punten
  Wijze van Vervoer van en naar het vliegveld

  Door Lahimi op 15 augustus 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Het Nieuwe Parkeren

Schrijf je eigen review