Reviews van deze auteur

Slecht slecht slecht

Review over Parkos

Vorig jaar april hebben we de auto geparkeerd bij Park 'Ami via Parkos en bij terugkomst van onze reis zat er een kras van voor naar achter op. Het bedrijf ontkende aansprakelijkheid en de beste meneer vond het nodig om mij en mijn gezin zelfs te bedreigen. Het werd zo erg dat de politie er zelfs bij moest komen. Uiteindelijk erkende het bedrijf onder druk van de politie aansprakelijkheid en zou het de schade vergoeden mits we geen slechte review zouden plaatsen. Nu een jaar later willen ze nog steeds niets vergoeden.
Slecht bedrijf waarbinnen onfatsoenlijk wordt omgegaan met andermans spullen en klanten. Ook Parkos zou hiervoor verantwoordelijkheid moeten nemen, maar als ik hun voorwaarden lees, heb ik het idee dat ze daar sowieso niet aan doen.
Conclusie en advies aan iedereen: parkeer hier niet en kies niet voor Parkos.

Sterke punten
Snel geld verdienen

Zwakke punten
Er niet voor willen werken

reacties:

Review: Slecht slecht slecht

Dag Herbiebel
Herkenbaar inderdaad. Het probleem is dat het op de foto's op internet niet te zien is en ik ga er van uit dat, als er een groot bedrijf als Parkos er tussen zit, het wel goed zal zijn. Maar dat is dus helaas niet het geval. Bijna 700 euro aan schade die we zelf moeten ophoesten dankzij dit soort vage bedrijven.