Reviews van deze auteur

Zeer slecht!

Review over QuickParking.nl

Het terrein waar je je auto parkeert is stampvol en vol met auto's die dubbel en dwars geparkeerd staan. Het was een halfuur wachten op de shuttlebus die ons bracht naar Schiphol en de rit zelf zo'n 20 minuten doordat ze eerst allerlei stops gaan om mensen op te halen. Alles bij elkaar waren wij bijna een uur extra reistijd kwijt doordat we 'goedkoop' wilde parkeren. Extreem zonde dus.

De terugweg was nog een stuk erger want we kwamen 23:45 aan, en werden pas rond 1:00 opgehaald met de bus. De bushalte is op een plek waar geen enkele beschutting is dus als het regent en er wind waait, zal je daar moeten wachten. Het is te ver om eventjes binnen te schuilen en de bus komt niet 1x per halfuur, maar eerder 1x per 2 uur als je een beetje pech hebt. De medewerkers hangen de telefonen direct op en een groep medereizigers waren nog langer aan het wachten dan ik!

De klantenservice is ook belabberd. Ik had nog een reservering staan om te parkeren aangezien ik over een paar weken op vakantie zou gaan en beide reserveringen in 1x had gemaakt. Na deze ervaring wilde ik dat natuurlijk niet meer en wilde ik mijn bedrag van bijna 50euro terug hebben. Ik heb tweemaal gemaild waarnaar ik geen reactie heb gekregen binnen 2 weken. Daarna 40 minuten in de wachtrij gestaan telefonisch waarbij de medewerker zei dat ik het geld binnen 5 werkdagen terug zou krijgen. Het is nu bijna 2 weken later en ik heb het nog steeds niet terug. Oplichters dus.


Ik raad quickparking aan niemand aan!

reacties: