eigen auto niet beschikbaar

eigen auto niet beschikbaar

Al meerdere jaren maken we gebruik van de diensten van parkfly. Nooit hebben we daar probleem mee onder vonden en waren te redelijk tevreden. Tot afgelopen 25e augustus. Netjes opgehaald door het busje werd er nachts om circa 01:15 werd medegedeeld dat onze auto niet beschikbaar was. De reden daarvoor: een blokkade van een andere auto, welke een lege accu had en daardoor niet verplaatst kon worden. Dit probleem was overdag al bekend alleen was het niet opgelost. En dat is vreemd dat er niemand in staat was om dit op te lossen.
De medewerker had echter ook geen tijd om verder na te denken over een oplossing en melde dat het zijn probleem niet was. Toch even duidelijk gemaakt dat wij een betalende klant zijn en hij verantwoordelijk is voor de gang van zaken.
Er gebeurde daarna wel een paar vreemde dingen: de medewerker wilde de auto wegslepen en zocht een auto met trekhaak uit van een van de klanten. (dat kan toch niet !!!) In de stromende regen heeft hij wel van alles geprobeerd maar zijn pogingen om onze auto te bevrijden mislukt. Ook met een accu oplader mislukte het. ( kennis van zaken nodig met moderne auto's en lege accu's) Omdat er steeds klanten auto’s kwamen halen en brengen zagen we ook wel in dat deze medewerker onder grote druk stond en totaal geen tijd had om problemen op te lossen.
Zijn advies was dat ik het zelf maar moest oplossen. Dus de ANWB gebeld en deze waren bereid om op ons lidmaatschap de auto van iemand anders te repareren. Rondom kwart over drie was de ANWB er dan ook. De park-fly medewerker bracht ons naar de auto’s die buiten op het terrein stonden. En liet ons daar alleen achter. De ANWB-monteur kreeg de auto in notime gestart. (om dat de accu leeg was moet je bij deze auto ook de software resetten)
Ondertussen was ook de heer Mourad Errami gearriveerd. Zelf de auto uit de buitenstalling gehaald en naar de ‘afhaal loods’ gereden. De heer Errami stond ons vriendelijk te woord en bood excuses aan en verzocht een mailtje te sturen met de problemen die we hadden ondervonden.
Mijn vrouw had namelijk was er achter gekomen dat we hadden betaald voor drie weken indoor parking. En de auto stond buiten !!!
Rondom vier uur konden eindelijk parkfly verlaten en naar huis rijden.
Kortom veel logistieke problemen met name met het ophalen van klanten, met auto’s waarvan de accu leeg is geraakt en te weinig personeel ( die ook nog eens onder druk moeten werken)

Sterke punten
kan ik niet verzinnen

Zwakke punten
bij problemen zeer slechte service
medewerker staan 's nachts er alleen voor
ophalen moet sterk verbeteren
indoor betalen is ook indoor parkeren en niet in een weiland

Bezoek Schiphol ParkFly Reviews over Schiphol ParkFly

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Schiphol ParkFly
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden