Home » Parkeren bij Schiphol » Happy Parking Schiphol

Happy Parking Schiphol - 2 Reviews - Update: augustus 2019

Last updated: 16 mei 2018
  1. Happy Parking Schiphol
  2. Happy Parking Schiphol Reviews
  3. Schrijf ook een review over Happy Parking Schiphol

Niet tevreden over Happy Parking Schiphol? Probeer dan eens Airport Parking.

Happy Parking Schiphol

Happy Parking Schiphol is voordeliger en sneller te bereiken dan de lang-parkeerplaatsen van Schiphol zelf. Op slechts 3 minuten afstand van de aankomst- en vertrekhal kunt u uw auto veilig en voordelig parkeren.

Deze website is niet meer actief!

Happy Parking Schiphol Details

Hits: 711

URL: http://www.happyparking.nl/

Aanbevolen: 25%

Categorieën: Parkeren bij Schiphol

Reviews: 2


Happy Parking Schiphol reviews (2):

Happy Parking Schiphol - Happy Parking is geen Happy Parking meer

0

Review:
In mei op vakantie geweest en wij hadden al een paar keer eerder tot grote tevredenheid bij Happy Parking gereserveerd. Nu dus ook weer gedaan en gewoon netjes een e-mail gekregen met een bevestiging en reserveringsnummer. Op dag van vertrek wij er naartoe en tot onze grote verbazing zit op de plek waar Happy Parking zat nu een bedrijf genaamd Cheap Parking. Na enig heen en weer gebel met een niet al te duidelijk uitleggend persoon zijn we uiteindelijk gearriveerd bij een groot parkeerterrein wat van Quick Parking en Budget Parking is. Nog maar eens gebeld Nee we stonden helemaal goed auto neerzetten en we zouden met een bus opgehaald worden,nou dat gebeurde na nog eens 3x bellen. Aan de buschauffeur gevraagd of we goed waren nou na even kijken kregen we het antwoord: oh ja Happy Parking, ja u kunt wel mee (goh dat klinkt bemoedigend maar niet heus) Afijn weer terug moesten we bij een halte gaan staan voor shuttlebussen van hotels, bus kwam en oké we mochten weer mee (goh bedankt) gelukkig zelf goed het parkeerterrein onthouden want iedereen had brieven met terrein S of T en wij hadden alleen een bevestigingsmail. Uiteindelijk weer afgezet op parkeerterrein en auto gepakt die gelukkig geen schade of wat dan ook had en naar huis gereden. Een klacht ingediend bij Happy Parking want de site doet t nog steeds maar tot op de dag van vandaag geen reactie mogen ontvangen. De volgende keer kijken we wel of iemand ons kan brengen en anders betalen we wel iets meer en gaan naar schiphol parking maar Happy parking wordt het nooit meer en er is niet veel Happy aan.
De persoonlijke en vriendelijke benadering die we altijd hebben mogen ervaren is het raam uit t.o.v. het geldelijk gewin.

Sterke punten:
Geen één meer

Zwakke punten:
-Doet voorkomen of je nog bij hun zelf parkeert, is niet waar je staat op een groot terrein van Quick & Budgetparking
- Je wordt in het ongewis gehouden over de juistheid van je reservering
- Je voelt je aan je lot overgelaten bij degene die nu het vervoer regelt, zou niet weten wie????

In het kort: niet meer boeken via Happy Parking

A. Duurinc beveelt Happy Parking Schiphol NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Happy Parking Schiphol - Happyparking bestaat niet meer Quick parking neemt

0

Review:
In het verleden vaker bij happyparking geparkeerd en heel tevreden. Groot is de verrassing als wij vorige week een andere naam op de betreffende locatie zien staan. Vaag worden we verwezen naar verderop want dat zou het goede adres zijn. Daar zit dus Quick parking en die vangen de gedupeerde boekers van happyparking op. Als het tenmiste is doorgegeven... Was bij ons niet het geval maar konden wel terecht. Verveelde zaak waar je niet over geïnformeerd was! Kijk uit met boeken bij happyparking dus!

Sterke punten:
Geen bedrijf is er niet meer

Zwakke punten:
Geen informatie gekregen dat het er niet meer is en waar je dan wel terecht kan. Geen fijne start van je vakantie met een klein kind erbij!

M Pompen beveelt Happy Parking Schiphol NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties


Home » Parkeren bij Schiphol » Happy Parking Schiphol

In the Spotlight