Eazzypark biedt een parkeerservice bij Eindhoven Airport volgens een principe dat inmiddels wereldwijd toegepast wordt. Op de dag van vertrek draagt u uw auto over aan een van de chauffeurs van Eazzypark, waarna u meteen kunt inchecken. Eazzypark zorgt ervoor dat uw auto tijdens uw reis veilig geparkeerd wordt op een bewaakte parkeerplaats die zich op 3 kilometer afstand bevindt van het vliegveld. Op de dag van terugkomst staat een chauffeur met uw auto op u te wachten op de afgesproken tijd.

Eazzypark Reviews

  • Makkelijk te reserveren. Op superkorte loopafstand van het vliegveld. Heel professioneel en vriendelijk personeel ( in tegenstelling tot een vergelijkbare service waar we eerde gebruik van hebben gemaakt). De auto wordt ergens anders gezet en hoewel van te voren werd gezegd dat je met shuttlebus naar de auto gebracht zou worden op de terugweg stond de auto gewoon al klaar! Super! Daar gaan we vaker gebruik van maken!

    Sterke punten
    Service, professioneel en vriendelijk personeel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Kim van dijk op 14 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Eazzypark.
    De Terminal van het vliegveld is op loopafstand, dus heel prettig.
    Vriendelijk personeel en snelle afhandeling van het brengen en halen van de auto.

    Sterke punten
    Zeer dicht bij het vliegveld.

    Zwakke punten
    Blijkbaar wordt de auto verplaatst naar een andere locatie tijdens je vakantie.
    Ik had 24 km extra op de teller staan.
    Op de site van omroepbrabant lees ik het volgende:
    " EazzyPark verzorgt de service al meer dan een jaar illegaal aan de Ekkersrijt in Son"
    Wordt de auto daar neergezet?

    Door Paul op 22 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Maart dit jaar gebruik gemaakt van Eazzypark, zeer tevreden. auto ingeleverd, alles op papier gezet, auto gecontroleerd en naar de overkant van de straat , naar de vertrekhal. De vakantie kan beginnen....
    Bij terugkomst stond de auto keurig klaar en binnen 15 miunten weer op weg naar huis Top !!

    Sterke punten
    Dichtbij de vertrekhal, goede prijs

    Zwakke punten
    ---

    Door Lucia Gordea op 18 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze partij. Zeer prettig. Auto aan de overkant van het vliegveld afgeleverd, formulieren in orde gemaakt na inspectie.
    Terugkeer ook lekker vlot. Binnen gelopen, auto was binnen 5 minuten voor gereden. Lekker snel weer naar huis. Top!

    Sterke punten
    -Tegenover vliegveld
    -Nette en snelle afhandeling, geen gedoe met shuttlebusjes etc.
    -Geen aso kilometer op teller
    -Nette mensen, goede uitstraling

    Zwakke punten
    -Niet ontdekt

    Door E. Slot op 9 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor het eerst Eazzypark uitgeprobeerd via een Groupon. Wij vlogen 's ochtends vroeg en belde rond 05:30 ter bevestiging met een door Eazzypark doorgegeven 06 nummer. Er werd direct opgenomen en werd ons vriendelijk bevestigd dat men op de hoogte was van onze komst. Bij aankomst te woord gestaan door een professionele medewerker die de auto's nog goed checkte op eventuele schades. Bij terugkomst gebeld bij aankomst, de auto stond al klaar op het parkeerterrein voor het pand op 1 minuut loopafstand van de aankomsthal. Top service!

    Sterke punten
    - Pand op 1 minuut loopafstand tegenover de vertrek- en aankomsthal.
    - Professionele werknemers
    - Ook 's nachts stipt op tijd aanwezig

    Zwakke punten
    - Geen

    Door Marnix K op 9 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • top

    Ik ga als oud speler van PSV inmiddels met de europese uit trips mee als gastheer van de sponsoren en Bussines club leden van PSV. We vertrekken dan altijd vanaf Eindhoven Airport en ik parkeer dan altijd. Absolute aanrader. Snelle service,aardige mensen het is gewoon prima.

    Door andre ooijer op 6 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van de service van EazzyPark. Zowel voor langere duur (3 weken) als voor korte duur (weekend). De shuttle service brengt je binnen no-time naar het vliegveld en ook het ophalen gaat vlot. De laatste keer hebben we de auto ook laten schoonmaken terwijl wij lekker op vakantie waren. Bij terugkomst stond de auto netjes gepoetst voor ons klaar. En dit was helemaal niet duur! Ook het parkeren niet trouwens, vooral als je het vergelijkt met de parkeerplaats van het vliegveld zelf.

    Sterke punten
    Snelle service
    Schoonmaken van auto
    Niet ver van vliegveld
    Relatief goedkoop

    Zwakke punten
    Geen

    Door I. Daniels op 30 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voordat we op vakantie gingen op internet gezocht naar een parkeerplaats dichtbij de luchthaven, die niet zo duur zou zijn als op de luchthaven zelf. Ik kwam uit bij EazzyPark, erg dichtbij en niet te duur. We kozen voor valetparking, de auto werd netjes in ontvangst genomen en bij terugkomst stond de auto weer netjes voor ons klaar. Ideaal!!

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel
    Recht voor de ingang parkeren
    Niet te duur
    Goed te bereiken

    Door M. de Waal op 30 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat is dit een aanrader zeg! Heel vriendelijke, leuke gasten, keurig geholpen en zeer goed betaalbaar. Geen gestress, je zet de auto vlak voor de luchthaven neer, even oversteken en je bent in de vertrek / aankomsthal. Nooit meer tobben.
    Hulde voor Robin en zijn mannen. Ik zeg tot snel!

    Sterke punten
    Perfecte prijs-kwaliteitverhouding
    Zeer vriendelijke dienstverlening
    Vrijwel recht tegenover de vertrek-/aankomsthal, zo dichtbij!!!

    Zwakke punten
    Geen enkele!

    Door Jolanda K. op 26 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorige week terug gekomen van een heerlijke vakantie en ik had direkt zin om even mijn ervaringen met Eazzypark op papier te zetten. De service die deze mensen geleverd hebben was geweldig. Toen we aankwamen hielpen ze ons met de koffers,(liepen zelfs mee tot de vertrekhal) en ook bij terugkomst stond onze auto klaar en konden we zo vertrekken.
    Alles was dus keurig geregeld en de mensen waren netjes en vriendelijk.
    Volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van de diensten van Eazzypark.

    Sterke punten
    Vriendelijk en netjes.
    Heel dicht bij de vertrekhal.
    Alles goed en professioneel geregeld.

    Zwakke punten
    Niet kunnen vinden

    Door piet op 23 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heerlijk dat alles vlekkeloos geregeld is, dichtbij en vriendelijke netten mensen.
    Je kan zelfs je auto laten wassen zodat hij helemaal schoon terug is na je reis.
    dat had ik dan ook de tweede keer gedaan als extraatje voor mezelf

    De prijs is natuurlijk ook erg vriendelijk, zeker als je ziet hoe hard deze mensen voor je werken. Ze hebben er gewoon zin in, ongeacht het tijdstip dat ik er ben.






    Sterke punten
    Dicht bij het vliegveld
    Nette mensen
    Professionele uitstraling
    Auto gewassen
    Prijs is goed

    Zwakke punten
    Ik heb ze niet gezien.....

    Door Pieter van W op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als zelfstandig ondernemer weet ik hoe belangrijk een goede service en klantvriendelijkheid is. Deze mocht ik al diverse keren ervaren bij de parkeerservice van Eazzypark.
    Wat fijn wanneer je voor de deur wordt afgezet en je een hoop gezeul met je koffers en tassen wordt bespaard!

    Sterke punten
    - snelle en vriendelijke service
    - auto mooi schoon terug afgeleverd
    - afspraken nog altijd goed nagekomen

    Zwakke punten
    geen!

    Door M.Hoogers op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Maak geregeld gebruik van Eazzypark voor zowel zakelijke vluchten als tijdens vakanties met het gezin. De service is altijd goed en hoef slechts zelden langer dan een paar minuten te wachten bij terugkomst. Een echte aanrader!

    Sterke punten
    1) Klantvriendelijk en goede service
    2) Hoge prijs-kwaliteit verhouding

    Zwakke punten
    Geen

    Door T. de Greef op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Echt een vertrouwd gevoel om hier je auto achter te laten, ik maak er regelmatig gebruik en ik ben er positief over de manier hoe hun de zaken oppakken, tot snel !

    Sterke punten
    snelheid en voor de deur

    Zwakke punten
    nvt

    Door Mark op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen week lekker wezen golfen in Frankrijk en totaal 100 KM gelopen, wat waren wij blij dat onze auto bij het vliegveld voor de deur werd geparkeerd dat scheelde weer een behoorlijk ritje lopen. En als extra kers op de taart, mocht ik nog een sigaret lenen van de chauffeur. TOP SERVICE

    Sterke punten
    Vriendelijk
    Snel
    Betaalbaar

    Door Theo Voets op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eindelijk een bedrijf gevonden die wel echt dicht bij het vliegveld je laten parkeren. Paar meter en stond binnen, super!

    Sterke punten
    ECHT dichtbij het vliegveld

    Door Pascal op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor mijn zakelijke reizen nu paar keer gebruikt gemaakt van Eazzypark. Was even uitvinden war je moest zijn maar daarna ging alles lekker soepel incl kopje koffie. Zou wel een keer valet parking willen nemen maar weet niet of de baas dit vergoed.

    Sterke punten
    Makkelijk en voordelig. Vriendelijk personeel, altijd zin in een praatje.

    Zwakke punten
    Nog niets ontdekt.

    Door Frank op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorige week heb ik gebruik gemaakt van Eazzypark valetparking service.
    Superservice en mijn auto gelijk laten schoonmaken helemaal geweldig

    Sterke punten
    Super service

    Zwakke punten
    Niet kunnen ontdekken

    Door Joost S op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij Eazzypark wordt je auto met veel zorg behandeld en weten ze echt hoe je goed met een auto om moet gaan. Voor mijn vlucht heb ik gevraagd of reinigen ook mogelijk was en ik kreeg hem echt terug zoals ik hem ook uit de showroom had gekregen. Prettig thuis komen van een vakantie!

    Sterke punten
    Goede extra services!
    Snel!
    Vriendelijk geholpen!
    Dichtbij het vliegveld!

    Zwakke punten
    Kom ik niet zomaar op..

    Door Maurice op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Veel van mijn zakelijke vluchten vertrekken vanaf Eindhoven Airport. Door het toenemend aantal vakantievluchten is parkeren bij en rondom de luchthaven niet altijd even eenvoudig. Gelukkig biedt Eazzypark uitkomst.

    Het personeel is vriendelijk, service gericht en ze weten mij altijd weer tijdig bij de luchthaven te krijgen. Bij terugkomst hoef ik 9 van de 10 keer niet langer dan een paar minuten te wachten op de pendelbus die mij vlug en veilig weer bij mijn keurig gepoetste auto afzet.

    Kortom een goede aanrader als je op service en zekerheid gesteld bent.

    Sterke punten
    Snel
    Service
    Betrouwbaar

    Zwakke punten
    Heb ik tot op heden geen ervaren.

    Door Niels M. op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • eerste keer geprobeerd en zeer goed bevallen. Bij aankomst papieren getekend en naar het vliegveld gebracht (koffers waren al in het busje gezet), bijna voor de deur van de luchthaven van Eindhoven afgezet. Bij terugkomst moesten we wel ff wachten, het busje reed net weg en was vol maar binnen 10 minuten was er een busje ter beschikking (en het weer was nog goed dus geen probleem). Enig minpuntje de terugrit reed een chauffeur die een beetje wild reed en de vrouw een beetje misselijk werd, kleinigheidje hou je altijd. Al met al zeer goede eerste ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

    Sterke punten
    Service , Snelheid

    Zwakke punten
    Enig minpuntje de terugrit reed een chauffeur die een beetje wild reed en de vrouw een beetje misselijk werd, kleinigheidje hou je altijd

    Door Salimans op 4 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een feestje...Je gaat met een paar vriendinnen gezellig een weekendje naar ItaliĆ« en via mijn man kreeg ik de tip EazzyPark! Nou dat is voor herhaling vatbaar! Wij troffen een zeer vriendelijke chauffeur ( en dat om 7 uur 's morgens) die de humor van zo'n cluppie meiden wel inzag. De auto werd keurig gecheckt op beschadigingen e.d., we maakte nog wat grapjes over lekker eten en hij wenste ons een fijne reis. Bij terugkomst troffen wij weer dezelfde chauffeur en het eerste wat hij vroeg was of we lekker gegeten hadden in ItaliĆ« ! Attent, klantvriendelijke en zeer servicegericht...Kom daar nog maar eens om tegenwoordig!

    Petje af... en ik kom zeker terug!

    Sterke punten
    Klantvriendelijk servicegericht

    Door lindenberg op 9 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • tsjahhh zal het proberen kort te houden....juni shuttle geboekt en het ontvangst was perfect..goede uitleg km stand genoteerd en me auto werd netjes geparkeert.
    tevens auto laten cleanen en airco afgevuld, ook dit was zeer netjes allemaal.
    afg. okt. heb ik eens een valet gedaan ook perfect en kon na terugkomst gelijk vertrekken en dat allemaal op een steenworp afstand van eazzypark kantoor.
    dus nogmaals perfect!!!

    Sterke punten
    goede uitleg
    vriendelijke chauffeur
    de complete reiniging was perfect, en me auto was weer koel...
    tot volgend jaar.

    Zwakke punten
    ik heb er geen gevonden...maar zoeken kunnen we allemaal.
    EN!!! waar gewerkt wordt kan altyd iets gebeuren.
    nee dus ik heb geen minpunten.

    Door henk vloed op 26 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een uitstekende en proactieve service! De pendeldienst functioneert uitstekend - wij hadden geen enkele wachttijd bij de heen en terugreis - en de wijze van omgang was erg prettig. De afstand tot het vliegveld lijkt op de kaart misschien fors, de uitstekende verbindingswegen doen dat gevoel helemaal verdwijnen. En daarnaast: de gemeente Eindhoven (grootaandeelhouder in vliegveld Eindhoven) lijkt er alles aan te doen om te voorkomen dat dmv van eerlijke concurrentie redelijke parkeerprijzen mogelijk zijn. Prettig om dan klant te zijn bij een bedrijf die de uitmelkende Eindhovense overheid telkens een stap voor is. Wij zullen de volgende keer zeker weer van de service gebruik maken!

    Door peter op 2 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via de website al tevoren betaald.
    Zo'n 20 minuten voor geplande aankomst gebeld, correct te woord gestaan, men stond al klaar op de goed aangegeven plek om de bagage uit te laden en de km. stand van de auto te noteren.
    De plek waar we de auto achterlieten, achter een slagboom, is zo'n 150 meter verwijderd van de hoofdingang van het vliegveld.
    Uiteraard bleef de auto daar niet staan, maar wordt elders geparkeerd.
    Bij terugkomst, toen de bagageband op het vliegveld begon te draaien, gebeld en opnieuw op plezierige wijze te woord gestaan.
    Toen we de hoofuitgang uitliepen zagen we onze auto al staan.
    We werden geholpen bij het inladen van onze bagage.
    Wanneer we weer vliegen vanaf Eindhoven is het parkeren van de auto geen punt van overweging meer.
    Eazzypark is ons uitstekend bevallen!

    Sterke punten
    Correct, vriendelijk, behulpzaam, zeer redelijke prijs.

    Zwakke punten
    n.v.t.

    Door Pieter op 13 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Eazzypark

Schrijf je eigen review