Eazzypark biedt een parkeerservice bij Eindhoven Airport volgens een principe dat inmiddels wereldwijd toegepast wordt. Op de dag van vertrek draagt u uw auto over aan een van de chauffeurs van Eazzypark, waarna u meteen kunt inchecken. Eazzypark zorgt ervoor dat uw auto tijdens uw reis veilig geparkeerd wordt op een bewaakte parkeerplaats die zich op 3 kilometer afstand bevindt van het vliegveld. Op de dag van terugkomst staat een chauffeur met uw auto op u te wachten op de afgesproken tijd.

Eazzypark Reviews

 • Hoi, heeft er iemand ervaring met annuleren bij Eazzypark. Hoelang duurt t voordat het betaald bedrag weer op je rekening staat

  Door anton op 22 oktober 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • zowel zakelijk als voor vakanties maken wij gebruik van de service van Eazzy Park.
  klantgericht, proactieve medewerkers en top parkeer service!

  Sterke punten
  klantgerichtheid, service niveau, proactiviteit

  Zwakke punten
  niet gevonden

  Door Tom op 20 maart 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik had mijn auto geparkeerd van 6 t/m 14 augustus. Toen ik terug kwam van een heerlijke vakantie, schrok ik enorm toen ik mijn auto weer terug zag. Vol krassen op de bumper. Wat zeggen de mensen van Eazzypark, de krassen zaten er al op mevrouw. Totaal geen medewerking. Dus voor mij nooit en nooit weer. Gewoon onbeschoft. De baas van het bedrijf kon op een foto zien (gemaakt met een telefoon) dat de krassen niet diep waren. Volgens hem kon je ze zo wegpoetsen . De jongen die bij de auto stond zei dat ze zeker diep waren. Wat zegt de baas och dat is een snotaap van 18 en die heeft er geen verstand van. Maar die snotaap van 18 mag wel in je auto rijden.
  Het is echt schandalig. Wel geld willen ontvangen en als er wat aan de hand is dan is het eigen risico.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbeschoft en klantonvriendelijk.

  Door J. Huitema op 16 augustus 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Eazzypark

Schrijf je eigen review