Eazzypark - 52 Reviews

Last updated: 12 juli 2019
Eazzypark Logo

58.8% aanbevolen, 52 Reviews

  1. Eazzypark
  2. Eazzypark Reviews
  3. Schrijf ook een review over Eazzypark

Eazzypark

Eazzypark biedt een parkeerservice bij Eindhoven Airport volgens een principe dat inmiddels wereldwijd toegepast wordt.

Op de dag van vertrek draagt u uw auto over aan een van de chauffeurs van Eazzypark, waarna u meteen kunt inchecken. Eazzypark zorgt ervoor dat uw auto tijdens uw reis veilig geparkeerd wordt op een bewaakte parkeerplaats die zich op 3 kilometer afstand bevindt van het vliegveld. Op de dag van terugkomst staat een chauffeur met uw auto op u te wachten op de afgesproken tijd.

Eazzypark Details

Hits: 2477

URL: http://www.eazzypark.nl/

Categorieën: Parkeren bij vliegveld Eindhoven

Reviews: 52


Parcare Parking

Eazzypark reviews (52):

Eazzypark - Schade en trage afhandeling

0

Review:
Vaker dit bedrijf gebruikt. Laatste reis heb ik 120 betaald voor valet. Met een baby een lange reis gemaakt en de auto stond niet klaar. Na 30 min wachten kwam onze auto vol vol vol modder aan, zat op het dak zelfs!. Velgen waren zwaar gekrast en ik moest maar schade mail sturen. Dit gelijk gedaan met foto's en tot nu hebben zij niks willen afhandelen! Ik blijf bij iedere mail met antwoorden steeds dezelfde vragen krijgen, alsof niemand kan lezen. Onvriendelijke behandeling, nu is het tijd voor rechtbijstand

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen oog voor klantbeleving

Johanna beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - vreemde zaak km-stand

0

Review:
in mei 2019 bij eazzypark mijn auto afgeleverd, bij terug komst was de auto vies, uitlaat zwart van rook, verbrande olie,
en kilometer stand stond 25 hoger tijdens afgifte.
ik ga verder geen moeie doen, maar ga nooit meer TERUG!!!!!!!!!!!!! stel gasten die je auto misbruiken, lekker scheuren met andermans auto.......F...cking gasten

Sterke punten:
dichtbij airport

Zwakke punten:
vreemde zaken!!!

elmon 7mei beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Kleingeld en sigaretten gejat

0

Review:
Erg jammer dat na thuiskomst je moet constateren dat al je kleingeld en sigaretten uit je auto gejat zijn. Wat een kut personeel, misschien nog eens reden voor mij om terug te gaan en hun wat een flinke schade aan te brengen.

Sterke punten:
mooi weer spelen

Zwakke punten:
Stelen je auto leeg!

Sander H. beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Waardeloos bedrijf

1

Review:
Wij konden niet op vakantie gaan omdat ik ivm mijn spierziekte was gevallen en niet meer kon lopen. 3 x gemail naar eazzypark, maar geen enkele reaktie.
Beneden alle pijl. Zij hebben toch al slechte naam, dus hun maakt het niet meer uit.

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Geen antwoord op email

G.wagtevel beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - eazzypark nooit meer

0

Review:
Google eens op ovi service son en bekijk waar onze auto´s geparkeerd worden (foto voor hekwerk, google maps voor satteliet beelden) de ontvangstplaats in Son ziet er goed uit maar de auto gaat naar dit bouwterrein .
Een bouwterrein afgezet met bouwhekwerk en lees de berichten hoe de chauffeurs van ovi - eazzypark met onze auto´s over de ekkersrijt vliegen.
Terug van vakantie even onze auto ophalen en naar huis dus niet schade aan onze auto.
Medewerker erbij gehaald hij was ongeïnteresseerd en kon niets doen, we konden alleen via de mail onze schade doorgeven toen wisten we al dat de schade niet vergoed zou worden.
Toch gemaild om te kijken of ze zouden reageren, het eerste antwoord: klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, we zullen een passende oplossing zoeken maar we erkennen geen aansprakelijkheid en afzender iedere keer team eazzypark nooit een naam van een medewerker zo hoeft niemand van hun zich te verantwoorden lekker makkelijk .
Ik heb tevens bij mijn verzekering geïnformeerd let op je geeft de sleutel van je auto af en toestemming om ermee te rijden waardoor je niet bij het waarborgfons terecht kan met de opgelopen schade door het personeel ´´coureurs´´ van Eazzypark.
Na diverse mails hier de laatste mail:
Geachte heer

Dank voor uw snelle antwoord!
In onze jarenlange ervaring met all risk verzekerende klanten, zoals u en kijkende naar uw schade omschrijving, raden wij u aan om per direct contact op te nemen met uw eigen schadeverzekeraar. Dit is de enige snelle route naar snel schadevrij rijden!
Hierbij maken wij u erop attent dat wij uw melding nog niet in behandeling hebben genomen, en voor de volledigheid willen wij u tevens melden dat wij op dit moment ook geen aansprakelijkheid erkennen.
Wij hopen u hiermee duidelijkheid te hebben gegeven over de snelst mogelijke manier om dit probleem zo goed mogelijk op te lossen.
Met vriendelijke groet,
Het team van Eazzypark
hierna niets meer van team eazzypark vernomen

Sterke punten:
Afstand naar vliegveld 3 minuten lopen, snelle verwerking.

Zwakke punten:
De algemene voorwaarden werken alleen in het voordeel van eazzypark.
Het interesseert hun geen moer wat er met jouw auto gebeurd.
Breng je de auto en het is nog donker of schemerig is word er direct op het formulier aangekruist auto niet gecontroleerd donker

pj beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Auto met schade teruggekregen. Men neemt geen vera

0

Review:
Heel slechte ervaring

Alles ok tot terugkomst. Auto teruggekregen met duidelijke nieuwe scharren. Eazzypark aangesproken: eerst verwezen naar een formulier, dan naar verzekeraar. Na dat allemaal te doen en tal van mails later vroegen we nogmaals naar een update. Ze verwijzen terug naar verzekeraar terwijl het dossier daar gekend is. Auto niet bij Eazzypark parkeren!

Zwakke punten:
- Schade
- Gebrek aan communicatie
- Nemen geen verantwoordelijkheid

Bart beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Nooit meer! Oneerlijke lui!

0

Review:
Wij kregen onze auto terug met een flinke parkeerdeuk in de deur, de witte verf van de andere auto zat er nog op. We kregen meteen een schadeformulier mee en alles zou keurig afgehandeld worden volgens hun medewerker. Niet dus! Wij moesten bewijzen dat zij die deuk erin gemaakt hadden. Wij hadden onze auto gewassen en gepoetst aangeleverd, maar toen wij bij Eassypark aankwamen, is er door hen geen formulier ingevuld over de toestand van de auto, terwijl dat wel gemoeten had, bleek achteraf. Volgens ons gebeurt dat moedwillig, zodat er achteraf niets te bewijzen valt. Onze verzekering heeft nog geprobeerd de schade op hen te verhalen, maar er wordt door Eazzypark nergens op gereageerd. Oplichters dus!

Sterke punten:
Tegenover het vliegveld. Je hoeft alleen maar even met je koffer de straat over te steken. Ideaal dus, jammer dat het zo'n hufters zijn!

Zwakke punten:
Oneerlijke lui, gaan roekeloos met de spullen van een ander om en komen hun beloften niet na.
Wij parkeren al jaren bij verschillende bedrijven in de buurt van luchthavens, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt.
Dus mocht je toch voor Eazzypark kiezen, wat ik ten zeerste afraad, zorg dan dat er bij aankomst een formulier ingevuld en ondertekend wordt en maak foto's van je auto, anders kun je er weleens bekaaid vanaf komen! Maar lees ook even de andere reviews, want alle mensen die schade aan hun auto hebben gehad door toedoen van Eazzypark, hebben tot nu toe naar hun geld kunnen fluiten ook al hadden ze bij aankomst een ingevuld en ondertekend formulier ontvangen.
NEEM DIT RISICO DUS NIET!

Echtpaar beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - DOE HET NIET! Flinke krassen en hogere kilometerst

0

Review:
Beste mensen, boek NIET bij dit bedrijf! Ik heb mijn auto bij hun geparkeerd en teruggekregen met FLINKE KRASSEN en BESCHADIGINGEN aan de lak. Bovendien lag er AFVAL in mijn auto en stond de KILOMETERTELLER een stuk hoger dan toen ik de auto inleverde. Lees ook de ERVARINGEN VAN ANDEREN hieronder; ik ben niet het enige slachtoffer! Al mijn kennissen hebben inmiddels hun reservering geannuleerd. Doe dat ook indien je gereserveerd hebt!

Sterke punten:
vriendelijke mensen (op het eerste gezicht)

Zwakke punten:
-geen verantwoordelijkheidsgevoel;
-men rijdt rond in je auto;
-slechte after sales;
-gebrekkige communicatie.

MZ beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Slechte service

0

Review:
Met een goed gevoel mijn auto achter gelaten en een formulier getekend waarop stond dat mijn voertuig achter gelaten werd met een kleine schaafsshade op mijn spiegel.

Bij terugkomst helaas direct geconstateerd dat ik meerder krassen/pitten had in 2 van de 4 deuren.
Ik heb dit gelijk kenbaar gemaakt bij de medewerkers die aangaven dat dit bij hen is ontstaan en boden gelijk hun excuses aan waarna ik wennfrjloer kreeg om het te melden.

Binnen 10 dagen zou alles geregeld zijn echter ondanks een schade offerte en alle andere bewijzen weigeren ze het bedrag uit te keren.
Want het is niet hun schild dat er schade ontstaan is.

Vergeten dit is natuurlijk mijn eigen schuld want ik heb vanuit Engeland zelf de krassen erop gezet.

Nee sorry, jullie hebben mijn voertuig weggereden en teruggereden. Jullie rijden en parkeren de voertuigen. En ja het zal niet opzettelijk gebeurd zijn dat jullie meerdere malen een andere deur te ver open gedaan hebben waardoor de schade ontstaan is. Maar ondanks dat het niet opzettelijk gedaan is (tenminste daar ga ik vanuit) zijn jullie wel aansprakelijk hiervoor.

En ondanks dat jullie weigeren het gehele bedrag uit te keren omdat jullie niet aansprakelijk zouden zijn, maar toch wel een kleine tegemoetkoming willen uutkeren als compensatie.

Ik ben benieuwd hoe het afloopt aangezien de 10 dagen allang voorbij zijn (gebeurd met Pasen).
Ik zal het niet laten gaan voor het hele bedrag vergoed is. Rechtsbijstand is er al mee bezig!!!

Sterke punten:
Afspraken niet nakomen

Zwakke punten:
Dingen beloven en niet nakomen

Peter beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Vorsicht - höchst kriminelle Methoden!

0

Review:
Wir kamen Ende März aus Italien zurück und wollten unser Auto bei Eazzypark abholen. Leider hat der Fahrer, der das Auto abgeholt hat, einen selbstverschuldeten Unfall verursacht (mit 40 km auf ein stehendes Auto gerast) und unser Auto ist Totalschaden. Jetzt sind 5 Wochen vergangen und wir haben immer noch nicht das Geld für unseren Wagen bekommen und es ist unklar, ob dies jemals geschehen wird. Das Schadensformular wurde nicht vollständig ausgefüllt und Polizei wurde auch nicht zum Unfallort gerufen. Unsere Versicherung musste nun den Schaden des anderen Fahrzeugs bezahlen und wir steigen in der Versicherung. Fazit: Auto Totalschaden, kein Ersatzfahrzeug, keine Schadensregulierung.

Sterke punten:
keine

Zwakke punten:
kein Service
keine Schadensübernahme
keine Erreichbarkeit
Abzocke

Vello beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Parcare Parking

Schrijf ook een review over Eazzypark

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Eazzypark aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Eazzypark aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Eazzypark


Andere websites in de categorie 'Parkeren bij vliegveld Eindhoven'