Eazzypark - 52 Reviews

Last updated: 12 juli 2019
Eazzypark Logo

58.8% aanbevolen, 52 Reviews

  1. Eazzypark
  2. Eazzypark Reviews
  3. Schrijf ook een review over Eazzypark

Eazzypark

Eazzypark biedt een parkeerservice bij Eindhoven Airport volgens een principe dat inmiddels wereldwijd toegepast wordt.

Op de dag van vertrek draagt u uw auto over aan een van de chauffeurs van Eazzypark, waarna u meteen kunt inchecken. Eazzypark zorgt ervoor dat uw auto tijdens uw reis veilig geparkeerd wordt op een bewaakte parkeerplaats die zich op 3 kilometer afstand bevindt van het vliegveld. Op de dag van terugkomst staat een chauffeur met uw auto op u te wachten op de afgesproken tijd.

Eazzypark Details

Hits: 2477

URL: http://www.eazzypark.nl/

Categorieën: Parkeren bij vliegveld Eindhoven

Reviews: 52


Parcare Parking

Eazzypark reviews (52):

Eazzypark - Schade en trage afhandeling

0

Review:
Vaker dit bedrijf gebruikt. Laatste reis heb ik 120 betaald voor valet. Met een baby een lange reis gemaakt en de auto stond niet klaar. Na 30 min wachten kwam onze auto vol vol vol modder aan, zat op het dak zelfs!. Velgen waren zwaar gekrast en ik moest maar schade mail sturen. Dit gelijk gedaan met foto's en tot nu hebben zij niks willen afhandelen! Ik blijf bij iedere mail met antwoorden steeds dezelfde vragen krijgen, alsof niemand kan lezen. Onvriendelijke behandeling, nu is het tijd voor rechtbijstand

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen oog voor klantbeleving

Johanna beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Nooit meer! Oneerlijke lui!

0

Review:
Wij kregen onze auto terug met een flinke parkeerdeuk in de deur, de witte verf van de andere auto zat er nog op. We kregen meteen een schadeformulier mee en alles zou keurig afgehandeld worden volgens hun medewerker. Niet dus! Wij moesten bewijzen dat zij die deuk erin gemaakt hadden. Wij hadden onze auto gewassen en gepoetst aangeleverd, maar toen wij bij Eassypark aankwamen, is er door hen geen formulier ingevuld over de toestand van de auto, terwijl dat wel gemoeten had, bleek achteraf. Volgens ons gebeurt dat moedwillig, zodat er achteraf niets te bewijzen valt. Onze verzekering heeft nog geprobeerd de schade op hen te verhalen, maar er wordt door Eazzypark nergens op gereageerd. Oplichters dus!

Sterke punten:
Tegenover het vliegveld. Je hoeft alleen maar even met je koffer de straat over te steken. Ideaal dus, jammer dat het zo'n hufters zijn!

Zwakke punten:
Oneerlijke lui, gaan roekeloos met de spullen van een ander om en komen hun beloften niet na.
Wij parkeren al jaren bij verschillende bedrijven in de buurt van luchthavens, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt.
Dus mocht je toch voor Eazzypark kiezen, wat ik ten zeerste afraad, zorg dan dat er bij aankomst een formulier ingevuld en ondertekend wordt en maak foto's van je auto, anders kun je er weleens bekaaid vanaf komen! Maar lees ook even de andere reviews, want alle mensen die schade aan hun auto hebben gehad door toedoen van Eazzypark, hebben tot nu toe naar hun geld kunnen fluiten ook al hadden ze bij aankomst een ingevuld en ondertekend formulier ontvangen.
NEEM DIT RISICO DUS NIET!

Echtpaar beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Vorsicht - höchst kriminelle Methoden!

0

Review:
Wir kamen Ende März aus Italien zurück und wollten unser Auto bei Eazzypark abholen. Leider hat der Fahrer, der das Auto abgeholt hat, einen selbstverschuldeten Unfall verursacht (mit 40 km auf ein stehendes Auto gerast) und unser Auto ist Totalschaden. Jetzt sind 5 Wochen vergangen und wir haben immer noch nicht das Geld für unseren Wagen bekommen und es ist unklar, ob dies jemals geschehen wird. Das Schadensformular wurde nicht vollständig ausgefüllt und Polizei wurde auch nicht zum Unfallort gerufen. Unsere Versicherung musste nun den Schaden des anderen Fahrzeugs bezahlen und wir steigen in der Versicherung. Fazit: Auto Totalschaden, kein Ersatzfahrzeug, keine Schadensregulierung.

Sterke punten:
keine

Zwakke punten:
kein Service
keine Schadensübernahme
keine Erreichbarkeit
Abzocke

Vello beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Pas op! Ga niet in zee met Eazzypark!!!

0

Review:
Ik moet even mijn frustratie kwijt over de valet-parkeerservice EAZZYPARK op luchthaven Eindhoven. Op 12 oktober reed een medewerker mijn auto met flinke vaart achterop een andere auto bij een stoplicht. Gevolg: meer dan € 2000 schade. Bij het ophalen van mijn auto werd door Eazzypark manager Michel de Jong het boetekleed nog aangetrokken: het zou snel geregeld worden en de schade verholpen. Inmiddels zijn we meer dan VIJF weken en vele mails verder en is er niets gebeurd. Telefonisch is alleen de afdeling voor boekingen te bereiken. De manager, de heer Michel de Jong, is niet aanwezig of onbereikbaar. Op mails wordt gereageerd met als afzender: Team Eazzypark. Mijn auto is flink beschadigd, een gevaar op de weg. Daarnaast gaat mijn verzekering mijn no-claim korting naar beneden bijstellen omdat er met mijn auto schade is veroorzaakt aan een ander voertuig. Ga dus NIET in zee met dit louche bedrijf!

Sterke punten:
Staan niet in verhouding tot de negatieve punten.

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar, er wordt onzorgvuldig met je auto omgegaan.

Anja Dales beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Topservice!

0

Review:
Makkelijk te reserveren. Op superkorte loopafstand van het vliegveld. Heel professioneel en vriendelijk personeel ( in tegenstelling tot een vergelijkbare service waar we eerde gebruik van hebben gemaakt). De auto wordt ergens anders gezet en hoewel van te voren werd gezegd dat je met shuttlebus naar de auto gebracht zou worden op de terugweg stond de auto gewoon al klaar! Super! Daar gaan we vaker gebruik van maken!

Sterke punten:
Service, professioneel en vriendelijk personeel

Zwakke punten:
Geen

Kim van di beveelt Eazzypark aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Lekker dichtbij, goed en niet duur

0

Review:
Maart dit jaar gebruik gemaakt van Eazzypark, zeer tevreden. auto ingeleverd, alles op papier gezet, auto gecontroleerd en naar de overkant van de straat , naar de vertrekhal. De vakantie kan beginnen....
Bij terugkomst stond de auto keurig klaar en binnen 15 miunten weer op weg naar huis Top !!

Sterke punten:
Dichtbij de vertrekhal, goede prijs

Zwakke punten:
---

Lucia Gord beveelt Eazzypark aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Super tevreden over de goede service

0

Review:
Wij hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van de service van EazzyPark. Zowel voor langere duur (3 weken) als voor korte duur (weekend). De shuttle service brengt je binnen no-time naar het vliegveld en ook het ophalen gaat vlot. De laatste keer hebben we de auto ook laten schoonmaken terwijl wij lekker op vakantie waren. Bij terugkomst stond de auto netjes gepoetst voor ons klaar. En dit was helemaal niet duur! Ook het parkeren niet trouwens, vooral als je het vergelijkt met de parkeerplaats van het vliegveld zelf.

Sterke punten:
Snelle service
Schoonmaken van auto
Niet ver van vliegveld
Relatief goedkoop

Zwakke punten:
Geen

I. Daniels beveelt Eazzypark aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Superservice en ECHT dichtbij de luchthaven

0

Review:
Wat is dit een aanrader zeg! Heel vriendelijke, leuke gasten, keurig geholpen en zeer goed betaalbaar. Geen gestress, je zet de auto vlak voor de luchthaven neer, even oversteken en je bent in de vertrek / aankomsthal. Nooit meer tobben.
Hulde voor Robin en zijn mannen. Ik zeg tot snel!

Sterke punten:
Perfecte prijs-kwaliteitverhouding
Zeer vriendelijke dienstverlening
Vrijwel recht tegenover de vertrek-/aankomsthal, zo dichtbij!!!

Zwakke punten:
Geen enkele!

Jolanda K. beveelt Eazzypark aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Topservice

0

Review:
Als zelfstandig ondernemer weet ik hoe belangrijk een goede service en klantvriendelijkheid is. Deze mocht ik al diverse keren ervaren bij de parkeerservice van Eazzypark.
Wat fijn wanneer je voor de deur wordt afgezet en je een hoop gezeul met je koffers en tassen wordt bespaard!

Sterke punten:
- snelle en vriendelijke service
- auto mooi schoon terug afgeleverd
- afspraken nog altijd goed nagekomen

Zwakke punten:
geen!

M.Hoogers beveelt Eazzypark aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Onbetrouwbaar!

0

Review:
Zeer slechte ervaringen met Eazzypark gehad. Ze zijn klantvriendelijk zolang ze nog wat aan je kunnen verdienen, maar zodra er een vraag of een klacht komt laten ze het compleet afweten. Je krijgt geen enkele reactie op een email, ook niet na herhaald verzoek.
Boycotten deze tent!

Willemien beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Parcare Parking

Schrijf ook een review over Eazzypark

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Eazzypark aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Eazzypark aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Eazzypark


Andere websites in de categorie 'Parkeren bij vliegveld Eindhoven'