Eazzypark - 52 Reviews

Last updated: 12 juli 2019
Eazzypark Logo

58.8% aanbevolen, 52 Reviews

  1. Eazzypark
  2. Eazzypark Reviews
  3. Schrijf ook een review over Eazzypark

Eazzypark

Eazzypark biedt een parkeerservice bij Eindhoven Airport volgens een principe dat inmiddels wereldwijd toegepast wordt.

Op de dag van vertrek draagt u uw auto over aan een van de chauffeurs van Eazzypark, waarna u meteen kunt inchecken. Eazzypark zorgt ervoor dat uw auto tijdens uw reis veilig geparkeerd wordt op een bewaakte parkeerplaats die zich op 3 kilometer afstand bevindt van het vliegveld. Op de dag van terugkomst staat een chauffeur met uw auto op u te wachten op de afgesproken tijd.

Eazzypark Details

Hits: 2476

URL: http://www.eazzypark.nl/

Categorieën: Parkeren bij vliegveld Eindhoven

Reviews: 52


Parcare Parking

Eazzypark reviews (52):

Eazzypark - vreemde zaak km-stand

0

Review:
in mei 2019 bij eazzypark mijn auto afgeleverd, bij terug komst was de auto vies, uitlaat zwart van rook, verbrande olie,
en kilometer stand stond 25 hoger tijdens afgifte.
ik ga verder geen moeie doen, maar ga nooit meer TERUG!!!!!!!!!!!!! stel gasten die je auto misbruiken, lekker scheuren met andermans auto.......F...cking gasten

Sterke punten:
dichtbij airport

Zwakke punten:
vreemde zaken!!!

elmon 7mei beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Waardeloos bedrijf

1

Review:
Wij konden niet op vakantie gaan omdat ik ivm mijn spierziekte was gevallen en niet meer kon lopen. 3 x gemail naar eazzypark, maar geen enkele reaktie.
Beneden alle pijl. Zij hebben toch al slechte naam, dus hun maakt het niet meer uit.

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Geen antwoord op email

G.wagtevel beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - eazzypark nooit meer

0

Review:
Google eens op ovi service son en bekijk waar onze auto´s geparkeerd worden (foto voor hekwerk, google maps voor satteliet beelden) de ontvangstplaats in Son ziet er goed uit maar de auto gaat naar dit bouwterrein .
Een bouwterrein afgezet met bouwhekwerk en lees de berichten hoe de chauffeurs van ovi - eazzypark met onze auto´s over de ekkersrijt vliegen.
Terug van vakantie even onze auto ophalen en naar huis dus niet schade aan onze auto.
Medewerker erbij gehaald hij was ongeïnteresseerd en kon niets doen, we konden alleen via de mail onze schade doorgeven toen wisten we al dat de schade niet vergoed zou worden.
Toch gemaild om te kijken of ze zouden reageren, het eerste antwoord: klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, we zullen een passende oplossing zoeken maar we erkennen geen aansprakelijkheid en afzender iedere keer team eazzypark nooit een naam van een medewerker zo hoeft niemand van hun zich te verantwoorden lekker makkelijk .
Ik heb tevens bij mijn verzekering geïnformeerd let op je geeft de sleutel van je auto af en toestemming om ermee te rijden waardoor je niet bij het waarborgfons terecht kan met de opgelopen schade door het personeel ´´coureurs´´ van Eazzypark.
Na diverse mails hier de laatste mail:
Geachte heer

Dank voor uw snelle antwoord!
In onze jarenlange ervaring met all risk verzekerende klanten, zoals u en kijkende naar uw schade omschrijving, raden wij u aan om per direct contact op te nemen met uw eigen schadeverzekeraar. Dit is de enige snelle route naar snel schadevrij rijden!
Hierbij maken wij u erop attent dat wij uw melding nog niet in behandeling hebben genomen, en voor de volledigheid willen wij u tevens melden dat wij op dit moment ook geen aansprakelijkheid erkennen.
Wij hopen u hiermee duidelijkheid te hebben gegeven over de snelst mogelijke manier om dit probleem zo goed mogelijk op te lossen.
Met vriendelijke groet,
Het team van Eazzypark
hierna niets meer van team eazzypark vernomen

Sterke punten:
Afstand naar vliegveld 3 minuten lopen, snelle verwerking.

Zwakke punten:
De algemene voorwaarden werken alleen in het voordeel van eazzypark.
Het interesseert hun geen moer wat er met jouw auto gebeurd.
Breng je de auto en het is nog donker of schemerig is word er direct op het formulier aangekruist auto niet gecontroleerd donker

pj beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Nooit meer! Oneerlijke lui!

0

Review:
Wij kregen onze auto terug met een flinke parkeerdeuk in de deur, de witte verf van de andere auto zat er nog op. We kregen meteen een schadeformulier mee en alles zou keurig afgehandeld worden volgens hun medewerker. Niet dus! Wij moesten bewijzen dat zij die deuk erin gemaakt hadden. Wij hadden onze auto gewassen en gepoetst aangeleverd, maar toen wij bij Eassypark aankwamen, is er door hen geen formulier ingevuld over de toestand van de auto, terwijl dat wel gemoeten had, bleek achteraf. Volgens ons gebeurt dat moedwillig, zodat er achteraf niets te bewijzen valt. Onze verzekering heeft nog geprobeerd de schade op hen te verhalen, maar er wordt door Eazzypark nergens op gereageerd. Oplichters dus!

Sterke punten:
Tegenover het vliegveld. Je hoeft alleen maar even met je koffer de straat over te steken. Ideaal dus, jammer dat het zo'n hufters zijn!

Zwakke punten:
Oneerlijke lui, gaan roekeloos met de spullen van een ander om en komen hun beloften niet na.
Wij parkeren al jaren bij verschillende bedrijven in de buurt van luchthavens, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt.
Dus mocht je toch voor Eazzypark kiezen, wat ik ten zeerste afraad, zorg dan dat er bij aankomst een formulier ingevuld en ondertekend wordt en maak foto's van je auto, anders kun je er weleens bekaaid vanaf komen! Maar lees ook even de andere reviews, want alle mensen die schade aan hun auto hebben gehad door toedoen van Eazzypark, hebben tot nu toe naar hun geld kunnen fluiten ook al hadden ze bij aankomst een ingevuld en ondertekend formulier ontvangen.
NEEM DIT RISICO DUS NIET!

Echtpaar beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Vorsicht - höchst kriminelle Methoden!

0

Review:
Wir kamen Ende März aus Italien zurück und wollten unser Auto bei Eazzypark abholen. Leider hat der Fahrer, der das Auto abgeholt hat, einen selbstverschuldeten Unfall verursacht (mit 40 km auf ein stehendes Auto gerast) und unser Auto ist Totalschaden. Jetzt sind 5 Wochen vergangen und wir haben immer noch nicht das Geld für unseren Wagen bekommen und es ist unklar, ob dies jemals geschehen wird. Das Schadensformular wurde nicht vollständig ausgefüllt und Polizei wurde auch nicht zum Unfallort gerufen. Unsere Versicherung musste nun den Schaden des anderen Fahrzeugs bezahlen und wir steigen in der Versicherung. Fazit: Auto Totalschaden, kein Ersatzfahrzeug, keine Schadensregulierung.

Sterke punten:
keine

Zwakke punten:
kein Service
keine Schadensübernahme
keine Erreichbarkeit
Abzocke

Vello beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Pas op! Ga niet in zee met Eazzypark!!!

0

Review:
Ik moet even mijn frustratie kwijt over de valet-parkeerservice EAZZYPARK op luchthaven Eindhoven. Op 12 oktober reed een medewerker mijn auto met flinke vaart achterop een andere auto bij een stoplicht. Gevolg: meer dan € 2000 schade. Bij het ophalen van mijn auto werd door Eazzypark manager Michel de Jong het boetekleed nog aangetrokken: het zou snel geregeld worden en de schade verholpen. Inmiddels zijn we meer dan VIJF weken en vele mails verder en is er niets gebeurd. Telefonisch is alleen de afdeling voor boekingen te bereiken. De manager, de heer Michel de Jong, is niet aanwezig of onbereikbaar. Op mails wordt gereageerd met als afzender: Team Eazzypark. Mijn auto is flink beschadigd, een gevaar op de weg. Daarnaast gaat mijn verzekering mijn no-claim korting naar beneden bijstellen omdat er met mijn auto schade is veroorzaakt aan een ander voertuig. Ga dus NIET in zee met dit louche bedrijf!

Sterke punten:
Staan niet in verhouding tot de negatieve punten.

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar, er wordt onzorgvuldig met je auto omgegaan.

Anja Dales beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Eazzypark - Ze maken je het wel makkelijk

0

Review:
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Eazzypark.
De Terminal van het vliegveld is op loopafstand, dus heel prettig.
Vriendelijk personeel en snelle afhandeling van het brengen en halen van de auto.

Sterke punten:
Zeer dicht bij het vliegveld.

Zwakke punten:
Blijkbaar wordt de auto verplaatst naar een andere locatie tijdens je vakantie.
Ik had 24 km extra op de teller staan.
Op de site van omroepbrabant lees ik het volgende:
" EazzyPark verzorgt de service al meer dan een jaar illegaal aan de Ekkersrijt in Son"
Wordt de auto daar neergezet?

Paul beveelt Eazzypark aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Lekker dichtbij, goed en niet duur

0

Review:
Maart dit jaar gebruik gemaakt van Eazzypark, zeer tevreden. auto ingeleverd, alles op papier gezet, auto gecontroleerd en naar de overkant van de straat , naar de vertrekhal. De vakantie kan beginnen....
Bij terugkomst stond de auto keurig klaar en binnen 15 miunten weer op weg naar huis Top !!

Sterke punten:
Dichtbij de vertrekhal, goede prijs

Zwakke punten:
---

Lucia Gord beveelt Eazzypark aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Een attentie

0

Review:
Voor mij was het prima, tegenover het vliegveld auto parkeren controle met km stand en beschadigingen aan de auto op papier.
Bij terugkomst had een chauffeur vergeten mijn lichten uit te zetten...accu leeg maar dit had zeker geen schade voor mijn accu zei een medewerker.
Ik had zelf een foto genomen van mijn dashboard, ik moest mijn sleutel inleveren omdat mijn auto verplaatst werd (dit was op de site aangegeven) er was 24 km mee gereden, naar de parking verder gereden voor dit bedrijf.
Wat mij verbaasde was dat ik met mijn benzine tank nog 217 km kon rijden, wat op mijn foto zichtbaar was, en toen ik mijn auto starte zag ik dat er 24 km mee was gereden en ik kon nog 145 km met de tank rijden 😕 dit wil zeggen dat er echt wel plankgas met mijn auto hebben gereden, geloof me ik rijd ook redelijk goed door. Het zal voor mij een laatste keuze zijn om hier mijn auto te parkeren maar sluit dit niet uit.

Sterke punten:
Makkelijk en snel

Zwakke punten:
Accu was door hun leeg, lampen aan laten staan.
Er wordt (hoogstwaarschijnlijk) keihard mee gereden als ze jouw auto verplaatsen.

TVDL beveelt Eazzypark NIET aan bij vrienden/bekenden

Eazzypark - Superservice en ECHT dichtbij de luchthaven

0

Review:
Wat is dit een aanrader zeg! Heel vriendelijke, leuke gasten, keurig geholpen en zeer goed betaalbaar. Geen gestress, je zet de auto vlak voor de luchthaven neer, even oversteken en je bent in de vertrek / aankomsthal. Nooit meer tobben.
Hulde voor Robin en zijn mannen. Ik zeg tot snel!

Sterke punten:
Perfecte prijs-kwaliteitverhouding
Zeer vriendelijke dienstverlening
Vrijwel recht tegenover de vertrek-/aankomsthal, zo dichtbij!!!

Zwakke punten:
Geen enkele!

Jolanda K. beveelt Eazzypark aan bij vrienden/bekenden

Parcare Parking

Schrijf ook een review over Eazzypark

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Eazzypark aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Eazzypark aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Eazzypark


Andere websites in de categorie 'Parkeren bij vliegveld Eindhoven'