Eazzypark biedt een parkeerservice bij Eindhoven Airport volgens een principe dat inmiddels wereldwijd toegepast wordt. Op de dag van vertrek draagt u uw auto over aan een van de chauffeurs van Eazzypark, waarna u meteen kunt inchecken. Eazzypark zorgt ervoor dat uw auto tijdens uw reis veilig geparkeerd wordt op een bewaakte parkeerplaats die zich op 3 kilometer afstand bevindt van het vliegveld. Op de dag van terugkomst staat een chauffeur met uw auto op u te wachten op de afgesproken tijd.

Eazzypark Reviews

  • Vorige week terug gekomen van een heerlijke vakantie en ik had direkt zin om even mijn ervaringen met Eazzypark op papier te zetten. De service die deze mensen geleverd hebben was geweldig. Toen we aankwamen hielpen ze ons met de koffers,(liepen zelfs mee tot de vertrekhal) en ook bij terugkomst stond onze auto klaar en konden we zo vertrekken.
    Alles was dus keurig geregeld en de mensen waren netjes en vriendelijk.
    Volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van de diensten van Eazzypark.

    Sterke punten
    Vriendelijk en netjes.
    Heel dicht bij de vertrekhal.
    Alles goed en professioneel geregeld.

    Zwakke punten
    Niet kunnen vinden

    Door piet op 23 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heerlijk dat alles vlekkeloos geregeld is, dichtbij en vriendelijke netten mensen.
    Je kan zelfs je auto laten wassen zodat hij helemaal schoon terug is na je reis.
    dat had ik dan ook de tweede keer gedaan als extraatje voor mezelf

    De prijs is natuurlijk ook erg vriendelijk, zeker als je ziet hoe hard deze mensen voor je werken. Ze hebben er gewoon zin in, ongeacht het tijdstip dat ik er ben.






    Sterke punten
    Dicht bij het vliegveld
    Nette mensen
    Professionele uitstraling
    Auto gewassen
    Prijs is goed

    Zwakke punten
    Ik heb ze niet gezien.....

    Door Pieter van W op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als zelfstandig ondernemer weet ik hoe belangrijk een goede service en klantvriendelijkheid is. Deze mocht ik al diverse keren ervaren bij de parkeerservice van Eazzypark.
    Wat fijn wanneer je voor de deur wordt afgezet en je een hoop gezeul met je koffers en tassen wordt bespaard!

    Sterke punten
    - snelle en vriendelijke service
    - auto mooi schoon terug afgeleverd
    - afspraken nog altijd goed nagekomen

    Zwakke punten
    geen!

    Door M.Hoogers op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Maak geregeld gebruik van Eazzypark voor zowel zakelijke vluchten als tijdens vakanties met het gezin. De service is altijd goed en hoef slechts zelden langer dan een paar minuten te wachten bij terugkomst. Een echte aanrader!

    Sterke punten
    1) Klantvriendelijk en goede service
    2) Hoge prijs-kwaliteit verhouding

    Zwakke punten
    Geen

    Door T. de Greef op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Echt een vertrouwd gevoel om hier je auto achter te laten, ik maak er regelmatig gebruik en ik ben er positief over de manier hoe hun de zaken oppakken, tot snel !

    Sterke punten
    snelheid en voor de deur

    Zwakke punten
    nvt

    Door Mark op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • zowel zakelijk als voor vakanties maken wij gebruik van de service van Eazzy Park.
    klantgericht, proactieve medewerkers en top parkeer service!

    Sterke punten
    klantgerichtheid, service niveau, proactiviteit

    Zwakke punten
    niet gevonden

    Door Tom op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen week lekker wezen golfen in Frankrijk en totaal 100 KM gelopen, wat waren wij blij dat onze auto bij het vliegveld voor de deur werd geparkeerd dat scheelde weer een behoorlijk ritje lopen. En als extra kers op de taart, mocht ik nog een sigaret lenen van de chauffeur. TOP SERVICE

    Sterke punten
    Vriendelijk
    Snel
    Betaalbaar

    Door Theo Voets op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eindelijk een bedrijf gevonden die wel echt dicht bij het vliegveld je laten parkeren. Paar meter en stond binnen, super!

    Sterke punten
    ECHT dichtbij het vliegveld

    Door Pascal op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor mijn zakelijke reizen nu paar keer gebruikt gemaakt van Eazzypark. Was even uitvinden war je moest zijn maar daarna ging alles lekker soepel incl kopje koffie. Zou wel een keer valet parking willen nemen maar weet niet of de baas dit vergoed.

    Sterke punten
    Makkelijk en voordelig. Vriendelijk personeel, altijd zin in een praatje.

    Zwakke punten
    Nog niets ontdekt.

    Door Frank op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorige week heb ik gebruik gemaakt van Eazzypark valetparking service.
    Superservice en mijn auto gelijk laten schoonmaken helemaal geweldig

    Sterke punten
    Super service

    Zwakke punten
    Niet kunnen ontdekken

    Door Joost S op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij Eazzypark wordt je auto met veel zorg behandeld en weten ze echt hoe je goed met een auto om moet gaan. Voor mijn vlucht heb ik gevraagd of reinigen ook mogelijk was en ik kreeg hem echt terug zoals ik hem ook uit de showroom had gekregen. Prettig thuis komen van een vakantie!

    Sterke punten
    Goede extra services!
    Snel!
    Vriendelijk geholpen!
    Dichtbij het vliegveld!

    Zwakke punten
    Kom ik niet zomaar op..

    Door Maurice op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Veel van mijn zakelijke vluchten vertrekken vanaf Eindhoven Airport. Door het toenemend aantal vakantievluchten is parkeren bij en rondom de luchthaven niet altijd even eenvoudig. Gelukkig biedt Eazzypark uitkomst.

    Het personeel is vriendelijk, service gericht en ze weten mij altijd weer tijdig bij de luchthaven te krijgen. Bij terugkomst hoef ik 9 van de 10 keer niet langer dan een paar minuten te wachten op de pendelbus die mij vlug en veilig weer bij mijn keurig gepoetste auto afzet.

    Kortom een goede aanrader als je op service en zekerheid gesteld bent.

    Sterke punten
    Snel
    Service
    Betrouwbaar

    Zwakke punten
    Heb ik tot op heden geen ervaren.

    Door Niels M. op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer slechte ervaringen met Eazzypark gehad. Ze zijn klantvriendelijk zolang ze nog wat aan je kunnen verdienen, maar zodra er een vraag of een klacht komt laten ze het compleet afweten. Je krijgt geen enkele reactie op een email, ook niet na herhaald verzoek.
    Boycotten deze tent!

    Door Willemien op 17 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • eerste keer geprobeerd en zeer goed bevallen. Bij aankomst papieren getekend en naar het vliegveld gebracht (koffers waren al in het busje gezet), bijna voor de deur van de luchthaven van Eindhoven afgezet. Bij terugkomst moesten we wel ff wachten, het busje reed net weg en was vol maar binnen 10 minuten was er een busje ter beschikking (en het weer was nog goed dus geen probleem). Enig minpuntje de terugrit reed een chauffeur die een beetje wild reed en de vrouw een beetje misselijk werd, kleinigheidje hou je altijd. Al met al zeer goede eerste ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

    Sterke punten
    Service , Snelheid

    Zwakke punten
    Enig minpuntje de terugrit reed een chauffeur die een beetje wild reed en de vrouw een beetje misselijk werd, kleinigheidje hou je altijd

    Door Salimans op 4 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben onze nieuwe auto bij eazzypark geparkeerd. Wij wisten niet waar deze na dat wij deze geparkeerd hadden naartoe ging. De werknemers zeiden dat dit dichtbij zou zijn. Geen idee wie in je auto rijdt en waar naartoe. Bij aankomst had onze auto schade aan de zijkant en was de binnenkant helemaal besmeerd met stuifzand, zand en andere viezigheid. Dit ook op de achterbank. Dit zou niet moeten als er alleen 1 persoon in zou rijden om em naar een zogenaamd dicht bij gelegen parkeerplaats te rijden.
    Wij hebben een schade formulier ingevuld en dit zou verder behandelt worden door de gene op het hoofdkantoor die hierover zou gaan. Wij hebben 4 maanden geprobeerd contact te krijgen met deze persoon, en tot op heden nog niks, ook na meerdere emails, geen reactie. Uiteindelijk kregen we na al deze pogingen een simpele mail dat er geen foto's van of voor de parkeeractie zijn gemaakt en hij deze dus niet kan beoordelen op waarheid. Wij kregen te compensatie de parkeerkosten terug storten. Wij zijn uiteindelijk maar akkoord gegaan , en onze bank gegevens gestuurd. Tot op heden(1,5maand later) nog niks vernomen.

    Zwakke punten
    Zeer slechte service

    Door Janssen op 3 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gebruik gemaakt van de service bij Eazzypark. We moesten 10 minuten van te voren bellen voordat we aan zouden komen. Dan zou de shuttle klaar staan om ons naar het vliegveld te brengen.
    Uiteindelijk toch nog een kwartier moeten wachten.

    Bij terugkomst weer gebeld. De shuttle zou buiten klaar staan. Toen wij buiten waren ging er net een busje weg. Hij was vol, maar de volgende zou er elk moment kunnen zijn. Weer moeten wachten. Dit keer in de regen en bijna een half uur lang. Toen wij hier wat van zeiden tegen de chauffeur was het enige wat hij zei: Kan gebeuren.

    Jammer van het lange wachten. Bij terugkomst zagen wij dat onze auto verschrikkelijk vies was. Het terrein is namelijk niet verhard en vanwege de regen ontstonden er verschillende grote waterplassen.

    Al met al zou ik hier niet weer boeken.

    Zwakke punten
    Lange wachten.
    Vieze auto.

    Door ML op 17 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een feestje...Je gaat met een paar vriendinnen gezellig een weekendje naar ItaliĆ« en via mijn man kreeg ik de tip EazzyPark! Nou dat is voor herhaling vatbaar! Wij troffen een zeer vriendelijke chauffeur ( en dat om 7 uur 's morgens) die de humor van zo'n cluppie meiden wel inzag. De auto werd keurig gecheckt op beschadigingen e.d., we maakte nog wat grapjes over lekker eten en hij wenste ons een fijne reis. Bij terugkomst troffen wij weer dezelfde chauffeur en het eerste wat hij vroeg was of we lekker gegeten hadden in ItaliĆ« ! Attent, klantvriendelijke en zeer servicegericht...Kom daar nog maar eens om tegenwoordig!

    Petje af... en ik kom zeker terug!

    Sterke punten
    Klantvriendelijk servicegericht

    Door lindenberg op 9 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De shuttle service was snel en punctueel
    Maar er was ook betaald voor het poetsen van de auto interieur en exterieur. Dat was niet uitgevoerd.

    Sterke punten
    Snelle punctuele shuttle service naar en van het vliegveld

    Zwakke punten
    Afspraken niet nagekomen
    Auto niet gepoetst terwijl er wel voor werd betaald

    Door Maarten op 6 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • tsjahhh zal het proberen kort te houden....juni shuttle geboekt en het ontvangst was perfect..goede uitleg km stand genoteerd en me auto werd netjes geparkeert.
    tevens auto laten cleanen en airco afgevuld, ook dit was zeer netjes allemaal.
    afg. okt. heb ik eens een valet gedaan ook perfect en kon na terugkomst gelijk vertrekken en dat allemaal op een steenworp afstand van eazzypark kantoor.
    dus nogmaals perfect!!!

    Sterke punten
    goede uitleg
    vriendelijke chauffeur
    de complete reiniging was perfect, en me auto was weer koel...
    tot volgend jaar.

    Zwakke punten
    ik heb er geen gevonden...maar zoeken kunnen we allemaal.
    EN!!! waar gewerkt wordt kan altyd iets gebeuren.
    nee dus ik heb geen minpunten.

    Door henk vloed op 26 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een uitstekende en proactieve service! De pendeldienst functioneert uitstekend - wij hadden geen enkele wachttijd bij de heen en terugreis - en de wijze van omgang was erg prettig. De afstand tot het vliegveld lijkt op de kaart misschien fors, de uitstekende verbindingswegen doen dat gevoel helemaal verdwijnen. En daarnaast: de gemeente Eindhoven (grootaandeelhouder in vliegveld Eindhoven) lijkt er alles aan te doen om te voorkomen dat dmv van eerlijke concurrentie redelijke parkeerprijzen mogelijk zijn. Prettig om dan klant te zijn bij een bedrijf die de uitmelkende Eindhovense overheid telkens een stap voor is. Wij zullen de volgende keer zeker weer van de service gebruik maken!

    Door peter op 2 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb gebruik gemaakt van deze parkeerservice samen met de optie auto poetsen!

    In mijn auto ligt als vast item altijd mijn zonnebril merk maui jim ! Bij terugbrengen van mijn auto miste mijn zonnebril! ik heb dat gemeld en ik moest maar een e-mail schrijven en dan zouden hun weer reageren! Op mijn mail werd niet gereageerd en toen ik met hun belde over hoe en wat werd er verteld dat ze niks konden doen. Beetje vreemd allemaal! Bril kwijt , vertrouwen kwijt, dus parkeer ik gewoon op lang parkeren , is wel zo veilig.

    Zwakke punten
    afspraken niet nakomen , geen vertrouwen in personeel kunnen hebben.

    Door J.H.Hoogervo op 9 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Reserveren voor het parkeren bij eazzypark geannuleerd. Auto wordt door peroneel van eazzypark geparkeerd en de sleutel van de auto moet je afgeven. De autosleutel wordt in een kluis gedaan gedurende de vakantie. Heb nu lang parkeren geboekt bij het vliegveld kost 2 euro meer, maar ben er wel zeker van dat niemand met de sleutel in auto komt. Geeft mijzelf een beter gevoel.

    Door Johan op 9 september 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had mijn auto geparkeerd van 6 t/m 14 augustus. Toen ik terug kwam van een heerlijke vakantie, schrok ik enorm toen ik mijn auto weer terug zag. Vol krassen op de bumper. Wat zeggen de mensen van Eazzypark, de krassen zaten er al op mevrouw. Totaal geen medewerking. Dus voor mij nooit en nooit weer. Gewoon onbeschoft. De baas van het bedrijf kon op een foto zien (gemaakt met een telefoon) dat de krassen niet diep waren. Volgens hem kon je ze zo wegpoetsen . De jongen die bij de auto stond zei dat ze zeker diep waren. Wat zegt de baas och dat is een snotaap van 18 en die heeft er geen verstand van. Maar die snotaap van 18 mag wel in je auto rijden.
    Het is echt schandalig. Wel geld willen ontvangen en als er wat aan de hand is dan is het eigen risico.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbeschoft en klantonvriendelijk.

    Door J. Huitema op 16 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via de website al tevoren betaald.
    Zo'n 20 minuten voor geplande aankomst gebeld, correct te woord gestaan, men stond al klaar op de goed aangegeven plek om de bagage uit te laden en de km. stand van de auto te noteren.
    De plek waar we de auto achterlieten, achter een slagboom, is zo'n 150 meter verwijderd van de hoofdingang van het vliegveld.
    Uiteraard bleef de auto daar niet staan, maar wordt elders geparkeerd.
    Bij terugkomst, toen de bagageband op het vliegveld begon te draaien, gebeld en opnieuw op plezierige wijze te woord gestaan.
    Toen we de hoofuitgang uitliepen zagen we onze auto al staan.
    We werden geholpen bij het inladen van onze bagage.
    Wanneer we weer vliegen vanaf Eindhoven is het parkeren van de auto geen punt van overweging meer.
    Eazzypark is ons uitstekend bevallen!

    Sterke punten
    Correct, vriendelijk, behulpzaam, zeer redelijke prijs.

    Zwakke punten
    n.v.t.

    Door Pieter op 13 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We waren eigenlijk te vroeg bij Eindhoven, Eazzypark gebeld en chauffeur
    is direct gekomen.Auto afgeleverd .

    Ook toen we na 10 dagen terug op Eindhoven terug kwamen, telefoontje plegen en de chauffeur was weer onderweg en onze auto werd overgedragen aan ons.
    dit ging allemaal prima.
    Echt een aanrader voor volgend jaar

    Sterke punten
    Snel en correct in het boeken en afhandelen.

    Zwakke punten
    nvt

    Door M.Claessen op 9 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Eazzypark

Schrijf je eigen review