247 parking veroorzaakt schade en zijn lomp, eigenlijk crimineel

247 parking veroorzaakt schade en zijn lomp, eigenlijk crimineel

Geachte heer/mevrouw van 247 Budget Parking.nl,
Cc support afdeling Parkos.com,

Allereerst wil ik aangeven, dat ik deze mail in 1e instantie richt aan 247 Budget Parking, aangezien de support afdeling van Parkos (naam Duncan) aangaf (en zo ook het reserveringsformulier) dat de reservering gedaan via Parkos is uitgevoerd door 247 Budget Parking.
Ik ga er dan ook vanuit antwoord te krijgen van 247 Budget Parking met Parkos op CC, omdat Parkos ook moet worden geïnformeerd over klachten die bij haar partners terecht komen.

Woensdag j.l. 9-8-2017 om ca 14.00 uur hebben wij onze auto retour gekregen bij vertrekhal 2. Ik constateer meteen allemaal vegen en zie tot mijn schrik eerst 1 schade en na rondlopen een 2e schade. Nick was de dienstdoende chauffeur, die aangaf dat hij hiervoor geen formulier heeft en zegt ook dat hiervoor niemand op kantoor is en ik een mail moet sturen. Hierbij dus ook gericht aan 247 Budget Parking.
Hij geeft verder aan de auto zo mee gekregen te hebben. Nu kan dat gebeuren, maar als EN rechtsachter flinke krassen zitten en een aantal cm’s diep lak weg is en linksvoor flinke krassen zitten (zie foto’s) dan is er minimaal 2x heel lomp mee om gegaan. Het achteloos wegvegen van de schade is nog overduidelijk zichtbaar.

Ik heb ook meteen contact gezocht met support van Parkos. Hier heb ik gesproken met Duncan, die mij aangeeft dat dit met 247 Parking moet worden opgelost. Ik vind dat prima, maar ik wil Parkos dringend vragen 247 Budget Parking hierop aan te spreken.
In de 1e bijlage vindt u de reserveringsbevestiging. Daarop staat: De chauffeur controleert samen met u uw reserveringsvoucher en uw auto op eventuele schade
Nick van 247 Parking geeft mij duidelijk aan dat dit eigenlijk in principe nooit gebeurd. In dit geval klopt dat in ieder geval. Bij aflevering is dat niet gebeurd. Zowel 247 Budget Parking als wij hebben daarvan geen formulier.

Als dat er staat moet dat ook gebeuren. Is duidelijk verse schade dan ons probleem, het probleem van Parkos (omdat de partners niet acteren zoals opgegeven) of van 247 Budget Parking?
Ik kan dat niet 1,2,3 beantwoorden en ben ook niet uit op een onredelijke oplossing.
Wat ik wel onredelijk zou vinden als ik volledig voor de kosten van deze schade zou opdraaien. Mijn inschatting is dat rechter achterdeur + linker voorbumper deel samen zo 1000 euro is, maar dat weet ik pas als ik daarnaar vraag.

Ik hoop van harte op een redelijke opstelling van 247 Budget Parking en ben zeer benieuwd naar uw spoedige reactie. U en ook ik zitten niet te wachten op ellenlang mailen en vechten over verantwoordelijkheden, dus ik hoop dat we snel een faire oplossing kunnen vinden.

Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Met vriendelijke groeten,

Richard Luiken

Sterke punten
Goed in oplichten en geen verantwoordelijkheid nemen. Ze gaan gewoon onder een andere naam verder als deze naam teveel slechte referenties heeft.

Zwakke punten
verantwoordelijkheid nemen, reageren... doen ze gewoon niet.

Bezoek 247Parking.nl Reviews over 247Parking.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 247Parking.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden